Vanaf heden leverbaar voor € 179,-! Het 3e generatie darts score-systeem van Gertronic bestaat uit een zender en een schermdriver-ontvanger. Bij het Gertronic Darts score-systeem is de zender ingebouwd in een afstandsbediening. De complete set bestaat uit een schermdriver-ontvanger, HDMI kabel, voeding en draadloze afstandsbediening incl. batterijen (dus excl. scherm). Volledig menugestuurd. Geen computer nodig alleen een scherm met HDMI ingang. Spelersnamen worden ingevoerd d.m.v. een draadloos USB keyboard. Een getest exemplaar kunnen wij tegen een meerprijs leveren voor € 25,-.

De spelersnamen worden in het systeem opgeslagen en zijn voor de partij te selecteren met de afstandsbediening. De foto's zijn eenvoudig te importeren via een usb stick. Indien een foto aanwezig is wordt deze weergegeven als je een speler selecteert. Het systeem is geschikt voor verschillende spelsoorten: 101, 301, 501, 701, 901, 1001 en Tac Tics. Ook is het mogelijk om individueel op negen verschillende niveaus 'tegen het systeem' 501 te spelen. Deze trainingen worden opgeslagen zodat je de resultaten kunt terug zien en zo bepalen of er progressie wordt gemaakt. Het systeem is ook geschikt voor drie spelers. Op het scherm ziet men de actuele stand van de huidige leg, het aantal gespeelde/gewonnen legs en het aantal gespeelde/gewonnen sets. Tevens is op het scherm zichtbaar hoeveel pijlen er zijn gegooid, het gemiddelde, de hoogste finisch en het aantal gegooide 100+, 140+ en 180 scores. Ook het aantal gegooide punten van de laatste twee beurten zijn op het scherm zichtbaar. Finish advies voor 3 en 2 darts finisches is ook zichtbaar. Geen PC nodig, alleen een scherm met HDMI ingang. Incl. 2 jaar garantie op de schermdriver/ontvanger en 1 jaar garantie op de afstandsbediening. Update: nu ook Bob's 27 !! Train je dubbels met 1, 2 of 3 spelers.

Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact op met Gertronic.Gertronic | Bolacaciahof 8 | 1326 AN ALMERE | Tel. 036-5314224 | Mobiel: 06-46954463 | E-mail: info@gertronic.nl